Termeni si conditii

Inainte de vizualizarea prezentului website, trebuie sa luati la cunostinta si sa fiti de acord cu termenii si conditiile de utilizare prezentate in continuare.

Datele continute in acest site au titlu informativ si sunt valabile numai pentru anumite perioade, din acest motiv ele nu pot fi considerate angajamente contractuale. Paginile site-ului constituie o prezentare generala a produselor si serviciilor oferite de www.floradis.ro. Vom depune toate eforturile sa va furnizam informatii cat mai exacte insa intreg continutul este prezentat sub rezerva greselilor de redactare si nu este contractual.

Continutul paginilor site-ului www.floradis.ro este protejat de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, transmise, distribuite, publicate, integral sau partial, fara acordul scris al detinatorului de drept, Floradis Company SRL.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile prezentului acord, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori.

Sunteti de acord sa nu folositi nici un dispozitiv sau programe de copiere software, pentru a monitoriza, copia, reproduce, altera, distribui, modifica sau folosi in scopuri comerciale sau in orice alt scop continutul acestui site (sau orice parte din el), fara o autorizatie scrisa din partea detinatorului acestui site. In cazul oricaror daune cauzate de dvs. acestui site veti fi de acord sa platiti toate daunele provocate. In plus, orice atac asupra site-ului constitue infractiune si va fi pedepsit conform legislatiei in vigoare.

 

Reguli de confidentialitate

Floradis Company SRL isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

Datele si informatiile sunt prezentate in site-ul Floradis Company SRL numai in scopuri informative. Floradis Company SRL isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal – Floradis Company SRL, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al Floradis Company SRL, da dreptul unilateral si neechivoc ca Floradis Company SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Floradis Company SRL va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat.

Floradis Company SRL nu va vinde, nu va inchiria si nu va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.

Floradis Company SRL solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai.

Floradis Company SRL poate face publice date impersonale despre site-ul sau web, cum ar fi numarul vizitatorilor, numarul serviciilor folosite etc.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul Floradis Company SRL cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor. Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.

 

Disclaimer

Pentru a mentine acuratetea informatiilor, echipa Elosti incearca sa actualizeze in permanenta datele de pe site-ul sau.

Imaginile produselor sunt cu titlu informativ. Producatorul poate modifica specificatii sau preturi fara o notificare prealabila.

Pentru orice nelamuriri, puteti contacta echipa Elosti la adresa de e-mail office@floradis.ro sau la numarul de telefon: 0744 107 717